TABLE D'HOTE

 

Een paar keer per maand organiseert Wijn Spijs Atelier een gezellige wijn-spijs-proefavond, ook wel "table d'hote" of "aanschuifavond" genoemd. Inmiddels zijn er meerdere benamingen in omloop voor deze bourgondische proeverij voor degenen die willen genieten van mooie wijn- en spijs combinaties.

 

U bent bij ons aan het juiste adres om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen. Samen met U gaan we op zoek naar de mooiste smaakcombinaties.

 

Gasten die bekend zijn met Wijn Spijs Atelier weten dat zij altijd op gastvrije wijze in de watten worden gelegd door Marc en Ingrid.

 

Sluit aan op deze avond vol culinaire verwennerij en boek hier Uw couverts. Er zijn tafels beschikbaar vanaf 2 personen. Heeft u interesse om met een groter gezelschap dan 8 aan te schuiven dan bespreken wij graag vooraf met U de tafelplanning. Wij heten U welkom rond 19:15/19:30 uur.

 

Prijsinformatie

De prijs per persoon voor de SpijsProeverij bedraagt 75,00 euro. Dit is exclusief dranken. U kunt op de avond zelf besluiten of U graag verwend wordt met een WijnProefarrangement. Prijs per persoon vanaf 49,00 euro voor een compleet wijn/drankenarrangement tot en met de koffie, maar exclusief eventuele naborrel of digestieven.

 

Op het reserveringsformulier ziet U de geplande data zoals die nu bekend zijn. Nieuwe dagen worden regelmatig toegevoegd. Wilt U op voorhand geïnformeerd worden over nieuwe dagen, of wilt U een plekje op de reservelijst voor een bepaalde dag, neem dan a.u.b. even per mail contact met ons op.