Reserveren

Gasten die bekend zijn met Wijn Spijs Atelier, en hun gastvrije eigenaren Marc & Ingrid en leuke Medewerkers, weten dat zij altijd hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken.

Op vrijdagen en zaterdagen verwelkomen we U graag rond 19:15 uur, en besluiten de avond omstreeks 00:15 uur, en op zondagen zien we U graag omstreeks 13:30 uur bij ons in Vlierden, waarna we na een heerlijke middag rond 18:30 afscheid nemen van elkaar.

We schenken altijd een fijn bruisend aperitief, en uiteraard zijn er ook feestelijke alcoholvrije alternatieven voorhanden. Vervolgens bereiden we in onze open keuken een stuk of 6 mooie gerechten, en voor de liefhebbers serveren we een verfijnde selectie aan bijpassende wijnen. Voor dit zeer complete arrangement van aperitief tot en met de koffie berekenen wij 125,= euro per persoon all-in (met uitzondering van naborrel en digestieven).

 

In deze bijzondere tijd zijn veel richtlijnen en maatregelen niet in lijn met ons gevoel voor GASTVRIJHEID. In verband met de anderhalve meter maatregel zijn onze ruimte, en het aantal tafels/aantal gasten wat we kunnen verwelkomen beperkt. We hebben tafels voor 2-6 personen. We zullen proberen aan alle wensen van gasten tegemoet te komen omtrent groepssamenstelling, tafelkeuze, eetwensen of anderszins. Gezien alle eisen zullen we met elkaar moeten schipperen en er het beste van maken.

We willen U onze gastvrijheid op de best mogelijke wijze bieden, maar handen schudden, jassen aannemen, omhelzen, kussen, in de keuken meekijken en meedoen ..... het kan nu niet helaas en we willen deze regels respecteren uit gezondheids-voorzorg, én uit respect naar mede-gasten én respect naar onze medewerkers. U begrijpt dat.

 

Het allerliefste ontvangen wij Uw reservering via dit reserveringsformulier.


Wijn Spijs Atelier

Vlierden