'WIJNSPIJZEN' in Coronatijd

 

Wij zijn ontzettend blij om weer met onze table d'hôte activiteiten te kunnen starten vanaf 1 juni aanstaande.

Met veel van onze andere bezigheden kunnen we nog niet aan de slag, maar het zal voor ons weer een groot plezier zijn om U, onze gast, weer te mogen verwelkomen in Vlierden.

Op de wijze die U van ons gewend bent leggen we U graag in de culinaire watten, maar helaas nog niet 100% zoals U weet dat wij het het allerliefste doen.

De maatregelen en wijzigingen waar we ons aan te houden hebben zetten we hieronder even op een rijtje :

 

Tafelindeling en groepsgrootte

Binnen de huidig geldende regelgeving die per 1 juni ingaat mogen we gezelschappen ontvangen die als volgt zijn samengesteld :

  • tafels van 2 personen ongeacht de onderlinge relatie
  • tafels van maximaal 4 personen, NIET binnen één huishouding, bijvoorbeeld twee vriendenkoppels, worden geplaatst aan 1 tafel die groot genoeg is om de anderhalve meter maatregel te waarborgen
  • tafels van maximaal 4 personen, binnen één huishouding
  • voert U één huishouding met een grotere groep dan 4 dan zouden we bijvoorbeeld een private dining voor U kunnen verzorgen, bel of mail ons dan even a.u.b. om te kijken wat we voor U kunnen betekenen.

 

We zullen een beetje moeten puzzelen om de reserveringen die bij ons binnenkomen zo optimaal en veilig mogelijk in te delen. Zodra de regelgeving weer aangepast gaat worden, hopen we ook dit beleid te kunnen veranderen.

U begrijpt dat wij afhankelijk zijn van de regels waarbinnen we moeten werken, en dat we daardoor momenteel geen grotere (vrienden/collegae/zakelijke) groepen kunnen ontvangen.

 

Openingstijden en vakantie

Er zal deze zomer géén vakantiesluiting zijn zodat we veel dagen voor U beschikbaar zijn om er weer vaak een feestje van te maken samen. We vinden het heel leuk om toch een vakantiegevoel en genieten dichterbij op een andere manier voor U in te gaan vullen.

 

Veiligheidsmaatregelen 

Vanaf 1 juni zullen we uiteraard alle gestelde maatregelen in acht nemen en werken volgens de protocollen van Koninklijke Horeca Nederland. Dit betekent : 

  • Gasten dienen bij het bezoeken van ons atelier gezond te zijn volgens de richtlijnen van de overheid. Per e-mail, telefoon of WhatsApp zullen we een dag voor Uw bezoek hier een paar vragen over stellen. Mochten er gezondheidsklachten zijn dan hopen wij dat U de reservering niet zonder meer annuleert maar verplaatst naar een later tijdstip. Wij voelen ons verplicht garant te staan voor de gezondheid van iedereen binnen ons bedrijf.

 

Tot slot. Veel richtlijnen en maatregelen zijn niet in lijn met óns gevoel voor GASTVRIJHEID. Maar we zullen proberen aan alle wensen van gasten tegemoet te komen omtrent groepssamenstelling, tafelkeuze, eetwensen of anderszins. Gezien de zeer beperkte ruimte en alle eisen zullen we met elkaar moeten schipperen en er het beste van maken. We willen U dit op de best mogelijke wijze bieden, maar handen schudden, jassen aannemen, omhelzen, kussen ..... het kan nu niet helaas en we willen deze regels respecteren uit gezondheids-voorzorg, én uit respect naar mede-gasten én respect naar onze medewerkers.

 

We kijken enorm uit naar Uw bezoek en hopen dat we elkaar snel weer zullen treffen voor een heerlijk en gezellig samenzijn.

Marc & Ingrid.


Wijn Spijs Atelier

Vlierden