'WIJNSPIJZEN' in Coronatijd

 

Wij zijn ontzettend blij om weer met onze table d'hôte activiteiten te zijn gestart vanaf 1 juni jl.

Met veel van onze andere bezigheden kunnen we nog niet aan de slag, maar het zal voor ons weer een groot plezier zijn om U, onze gast, weer te mogen verwelkomen in Vlierden.

Op de wijze die U van ons gewend bent leggen we U graag in de culinaire watten, maar helaas nog niet 100% zoals U weet dat wij het het allerliefste doen.

De maatregelen en wijzigingen waar we ons aan te houden hebben zetten we hieronder even op een rijtje :

 

Tafelindeling en groepsgrootte

Binnen de huidig geldende regelgeving die per 1 juni jl. is ingegaan, en de kleine aanpassingen daarop sindsdien, kunnen wij gezelschappen van 2-6 personen ontvangen. Over andere aantallen moeten we eerst even persoonlijk overleggen met elkaar.

We zullen een beetje moeten puzzelen om de reserveringen die bij ons binnenkomen zo optimaal en veilig mogelijk in te delen. Zodra de regelgeving weer aangepast gaat worden, hopen we ook dit beleid te kunnen veranderen.

U begrijpt dat wij afhankelijk zijn van de regels waarbinnen we moeten werken, en dat we daardoor momenteel geen grotere (vrienden/collegae/zakelijke) groepen kunnen ontvangen.

 

Openingstijden en vakantie

Er zal deze zomer géén vakantiesluiting zijn zodat we veel dagen voor U beschikbaar zijn om er weer vaak een feestje van te maken samen. We vinden het heel leuk om toch een vakantiegevoel en genieten dichterbij op een andere manier voor U in te gaan vullen.

 

Veiligheidsmaatregelen 

Vanaf 1 juni zullen we uiteraard alle gestelde maatregelen in acht nemen en werken volgens de protocollen van Koninklijke Horeca Nederland / RIVM. Dit betekent : 

  • Gasten dienen bij het bezoeken van ons atelier gezond te zijn volgens de richtlijnen van de overheid. Mochten er gezondheidsklachten zijn dan hopen wij dat U de reservering niet zonder meer annuleert maar verplaatst naar een later tijdstip. Wij voelen ons verplicht garant te staan voor de gezondheid van iedereen binnen ons bedrijf.

 

Tot slot. Veel richtlijnen en maatregelen zijn niet in lijn met óns gevoel voor GASTVRIJHEID. Maar we zullen proberen aan alle wensen van gasten tegemoet te komen omtrent groepssamenstelling, tafelkeuze, eetwensen of anderszins. Gezien de zeer beperkte ruimte en alle eisen zullen we met elkaar moeten schipperen en er het beste van maken. We willen U dit op de best mogelijke wijze bieden, maar handen schudden, jassen aannemen, omhelzen, kussen ..... het kan nu niet helaas en we willen deze regels respecteren uit gezondheids-voorzorg, én uit respect naar mede-gasten én respect naar onze medewerkers.

 

We kijken enorm uit naar Uw bezoek en hopen dat we elkaar snel zullen treffen voor een heerlijk en gezellig samenzijn.

Marc & Ingrid.


Wijn Spijs Atelier

Vlierden