ALGEMENE INFORMATIE

DEZE INFORMATIE HEEFT BETREKKING OP DE GANG VAN ZAKEN BIJ WIJN SPIJS ATELIER ONDER NORMALE OMSTANDIGHEDEN (dus niet nu tijdens de speciale Corona-regelgeving & verplichte sluiting van de Horeca).

 

Gasten die bekend zijn met Wijn Spijs Atelier, en hun gastvrije eigenaren Marc & Ingrid en leuke Medewerkers, weten dat zij altijd hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken.

 

Op vrijdagen en zaterdagen verwelkomen we U graag rond 19:15 uur, en besluiten de avond omstreeks 00:15 uur.

Op zondagen zien we U graag omstreeks 13:30 uur bij ons in Vlierden, waarna we na een heerlijke middag rond 18:30 uur afscheid nemen van elkaar.

 

We schenken altijd een fijn bruisend aperitief, en uiteraard zijn er ook feestelijke alcoholvrije alternatieven voorhanden.

Vervolgens bereiden we in onze open keuken een stuk of 6 mooie gerechten, aangevuld met onze befaamde kaastafel. Voor de liefhebbers serveren we een verfijnde selectie aan bijpassende wijnen.

Voor dit zeer complete arrangement van aperitief tot en met de koffie berekenen wij 145,= euro per persoon all-in (met uitzondering van eventuele speciale wijnen, naborrel en digestieven).

 

Daarnaast kunt U ook bij ons reserveren voor besloten gezelschappen, private dining en zakelijke bijeenkomsten.


Wijn Spijs Atelier

Vlierden